Snelle levering
Laagste prijs
Gratis advies
2 jaar garantie

In & uitzoomen op afstand milesight starlight IP-camera set

Starlight techniek met infra rood optie, PoE, zoomen in de software en mini NVR


Een design opname apparaat niet veel groter dan je mobiele telefoon met de capaciteit om maar liefst 9 camera's tot 4K kwaliteit te ondersteunen. Deze super stille kleine NVR van Milesight heeft 2 harde schijf ingangen.
Met zijn indrukwekkende featueres en mooie design krijgt u écht top kwaliteit in een hele kleine behuizing. Door het formaat is het opname apparaat gemakkelijk weg te werken, door zijn design uiterlijk hoeft dit niet.

De intelligente super stille ventilator zorgt voor een energiebesparende ervaring. Natuurlijk ook te bekijken via de Android en IOS app en op de computer.
Door de helder vormgegeven interface met een gids die u door de installatie helpt is deze set gemakkelijk te installeren.
Het opname apparaat heeft een Ultra hoge definitie: 3840*2160 resolutie.

De 2MP IP-camera's zijn voorzien van de nieuwste starlight techniek en worden ondersteunt door de 10 infra rood leds zodat u gegarandeerd het beste beeld krijgt.
H.265 compressie zorgt ervoor dat er minder opslag ruimte nodig is, het opname apparaat ondersteunt twee 2TB harde schijven.

Door de mogelijkheid om de infra rood leds uit te schakelen kunt u deze camera ook achter glas ophangen. Op de voorbeeld beelden staat infra rood uit.

Met de gemotoriseerde auto focus zoom lens kunt u via de software of app inzoomen op wat echt belangrijk is.

De camera's hebben waterbestendig ratio IP67,  zijn vandaal bestendig, ondersteunen micro SD kaarten tot 64GB én privacy maskering.


Één set van top kwaliteit met de nieuwste technieken en een mooi design.


Wat zit er in de set?

1x 9 kanaals mini NVR
2x 2MP Starlight IP-camera
1x 1 meter netwerk kabel

Wat heb ik verder nodig?

Harde schijf, in deze NVR passen 2x 2TB 2,5" harde schijven.
PoE switch om de camera's van stroom te voorzien.


De set uitbreiden?

De NVR ondersteunt 9 camera's. Voeg meer camera's toe.


Uw order is toegevoegd aan het winkelmandje (rechts boven).
Deze stof is toegevoegd aan uw Kleurstaal Aanvraag.
€ 541.00

Voorraad: 5


 

Dag en nacht beelden van de Msight-1IP, de voorste lantaarnpaal staat op 25 meter afstand, de achterste lantaarnpaal staat op 45 meter afstand.
De Msight-1IP heeft een gemotoriseerde lens, onderstaande afbeeldingen zijn afbeeldingen waarop de lens volledig uitgezoomd of volledig ingezoomd is.

Artikel nr: Msight-2ip1nvr

*Wanneer u een harde schijf ingebouwd wilt hebben dan gaat het om een op maat gemaakt product,  dit valt buiten het herroepingsrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

nieuwspopup